shopify site analytics

Week 38

 

Afgelopen week heeft u massaal uw stem uitgebracht op 

Jannes

 
Jannes is een nuchtere jongen van het Drentse platteland en voelt zich daar prima bij. En daar heeft hij alle reden toe! Want zijn achtste cd waarop hij zijn vrolijke Nederlandstalige meezingers en melancholieke inhakers bundelt komt er alweer aan.

Het merendeel van de liedjes op zijn laatste album Mijn Naam Is... zijn geschreven, en volledig geproduceerd, door het gouden duo van het Nederlandstalige lied: Emile Hartkamp en Norus Padidar. En zo ook op zijn nieuwe album.

Jannes is trots op zijn nieuwe album. “Dankzij mijn fans zijn twee albums goud geworden. Ik wilde dan ook een plaat maken die net zo goed was; het publiek bepaald immers. Maar ik weet wat ik wil en ik hoop te weten wat de mensen willen. Dat wil ik uitstralen, zowel op de bühne als in het dagelijks leven.”

Dat is Jannes ten voeten uit. Een nuchtere Drentse jongen die zijn publiek wil vermaken met mooie, herkenbare Nederlandstalige liedjes. En in die missie is hij wederom geslaagd.

De eerste single van dit later dit jaar te verschijnen album is de aanstekelijke single Ga Dan. De track doet denken aan singles als Ga Maar Weg en Dam Dam en heeft een hoog insteek- en meebrulgehalte.

De single Ga Dan is verpakt in een fraaie digipak (op = op) en is een spaarsysteem; er is namelijk ruimte vrijgehouden voor de volgende twee singles (verpakt in standaard wallet) van Jannes welke dit jaar uitgebracht zullen worden. Op deze wijze hebben de fans de singles verzameld in een fraaie verpakking die gezien mag worden en ongetwijfeld een collectors item zal worden.
 
 
 
 
 
Deze week de Top 3 van  Henny Potjens
 
 
           

Enquête

Stem op de artiest voor de komende week

The sunstreams (0)
0%

Django Wagner (0)
0%

The Moonlights (0)
0%

Totaal stemmen: 0

 

 
Persoonlijke top 3 van week 40 is van Rina en Wim
 
- Bouke
- Wesley Klein
- Dana Winner
 
 
Persoonlijke top 3 van week 41 is van Annie en Geert
 
- De Rambo's
- The Mavericks
- Ad van Hoorn 
 
 
Persoonlijke top 3 van week 42 is van Doggypup (leon)
 
- Gorden
- Highway
- Gerard Joling
 
 
Persoonlijke top 3 van week 43 id van Rina Gartsen
 
- Wimmie Bouma
- BZN
- Celine Dion
 
 
 

Stuur ook uw persoonlijke artiesten top 3 in !

Uw persoonlijke top 3 is ? (maximaal 1 Buitenlandse artiest)