shopify site analytics

                                 

Beste luisteraars van Radio Ronalisa.

U heeft hier ook de mogelijkheid om de De artiest van de week te selecteren.

Vergeet u niet deze pagina te liken ?

 

 

 

Week 21

 

Deze week heeft u massaal uw stem uitgebracht op 

Manuela Raaymakers

 
 
 
 
 
Het was even spannend rondom de stemming deze week. Monique Smit en Manuela Raaymakers stonden geruime tijd op een hoog aantal score gelijk, echter is er door een luisteraar toch nog een doorslag gevende stem gegeven aan Manuela Raaymakers.
 
Sinds 2011 ben ik eigenlijk pas in de wereld van de muziek gestapt. Het begon eigenlijk allemaal met een liedje voor haar vader z'n verjaardag !!! Voor hem nam zij in eerste instantie gewoon als aardigheidje het liedje; "Ik blijf je kind" op.

Manuela kreeg hier zo leuke en spontane reactie's op dat ze daarna nog maar eens de studio in is gegaan en een maxi single "In mijn hart" opnam voor heel haar familie, bekende en vrienden kring. Op de single verschenen: 2 covers van Charlene ,1 van Marloes en haar eigen " liedje "Ik blijf je kind" een mooi herscheven nummer van Andre Hazes. 
Manuela werd hierop gevraagt om de liedjes van diezelfde maxi cd live ten gehore te brengen tijdens mijn een voor haar toen eerste en echte optreden wat plaats vond in haar eigen Weert bij de cd presentatie van Liesbeth. Ja en toen ging het pas echt gaan kriebelen. Manuela vond het het optreden zo leuk om te doen en de mensen in de zaal reageerde ook heel goed op haar dat ze besloot om serieus in de wereld van de muziek te stappen.

En zo verscheen er in maart van dit jaar (2011) haar eerste echte en eigen Maxi single "Zoveel liefde..." op de markt. Een cd met 4 eigen tracks die alle werden herschreven door: M.J van Deurssen welke als eerste ook de tekst "Ïk blijf je kind" voor haar schreef. Manuela gaat enorm trots op haar maxi cd single en inmiddels gebeurd er ook zoveel en in zo'n korte tijd, dat we toch wel mogen spreken van een jong talent met een hopvolle toekomst.
 
 
 
Deze week de Top 3 van Cees Walter (Dj Pieter)

Enquête

Stem op de artiest voor de komende week

Jordy Weijer (2)
14%

Leroy en Dewitte (4)
29%

Dirk Meeldijk (8)
57%

Totaal stemmen: 14

Welke Nederlandstalige artiest(en) moet(en) kans maken om de top 3 aan te vullen? (Let op... niet 1 uit de bovenstaande top 3 maar een nieuwe naar uw keuze.)