shopify site analytics

                                 

Beste luisteraars van Radio Ronalisa.

U heeft hier ook de mogelijkheid om de De artiest van de week te selecteren.

Vergeet u niet deze pagina te liken ?

 

 

 

Week 29

 
 

Deze week heeft u massaal uw stem uitgebracht op 

Chris Haverman

 
 
 
Zo heel af en toe kom je in de studio wel eens een ruwe diamant tegen. Een artiest met een stem, waar wij van denken dat die meer dan een ééndagsvlieg zou kunnen zijn. En grappiger wordt het, als die artiest daar zelf niet eens erg in heeft… Zo’n artiest is Chris Haverman.Chris, een zanger met capaciteiten.

Chris Haverman maakt er geen geheim van dat hij graag luistert naar ouderwetse Nederlandstalige muziek. Het nostalgische liedje ‘Ik zie het wel zitten’ van René Froger, welke in 1985 op 7” vinyl single verscheen, heeft Chris door de mannen van Sonic Solutions uit Roosendaal onder handen laten nemen. Al vele jaren riep Chris dat hij dit nummer zelf een keer wilde opnemen.

‘En dat is er dan nu eindelijk van gekomen’, vertelt de uit Raalte afkomstige zanger. ‘ Normaal gesproken werk ik samen met producer Manfred Jongenelis. Nu ben ik uitgeweken naar de studio van Sonic solutions (Joris en Michel), inmiddels heb ik daar twee nummers opgenomen. ‘Ondanks dat ik zeer tevreden ben over Manfred heb ik deze keuze gemaakt. Gelukkig had Manfred daar begrip voor en hoopt in de toekomst ook gewoon weer samen met mij leuke liedjes te produceren’, aldus Chris.

Volgens Haverman kennen heel veel mensen de originele single van René niet. ‘De tekst is op een paar woorden na hetzelfde gebleven. In de versie van René wordt er gezongen over de hoorn op de haak. Dat is niet meer van deze tijd.

 
 
 
Deze week de Top 3 van Dj. Jan Plezier

Enquête

Stem op de artiest voor de komende week

The Sunstreams (7)
50%

Hugo Peeters (5)
36%

The Moonlights (2)
14%

Totaal stemmen: 14

Welke Nederlandstalige artiest(en) moet(en) kans maken om de top 3 aan te vullen? (Let op... niet 1 uit de bovenstaande top 3 maar een nieuwe naar uw keuze.)