shopify site analytics

Beste luisteraars van Radio Ronalisa.

Op deze pagina vind u de verwijzing naar de artiesten top 3

U heeft hier ook de mogelijkheid om de De artiest van de week te selecteren.

Vergeet u niet deze pagina te liken ?

 

            

        

                  Patrick Dano                                       Johnny Blenco                                     Rudy Kokke

Enquête

Op wie brengt u deze week uw stem uit ?

Patrick Dano (1)
9%

Johnny Blenco (1)
9%

Rudy Kokke (9)
82%

Totaal stemmen: 11

 

Week 30

 

Deze week heeft u massaal uw stem uitgebracht op 

Leen Zijlmans

 

 
Biografie Leen Zijlmans,
 
 

Leen Zijlmans heeft al een stormachtige carrière op zijn naam kunnen schrijven als zanger en entertainer. Al twee decennia lang zingt hij gezellige, indrukwekkende en ontroerende covers van topzangers uit binnen-en buitenland.
Leen is een zanger in hart en nieren. Een zanger die al jaren bekend en gekend is in alle uithoeken van Nederland en zelfs al vele malen in het buitenland heeft hij opgetreden.
Veel bekendheid heeft hij gekregen door zijn optredens in de Las Vegas-shows van De Ster in Nieuwkuijk. Als solist heeft hij de afgelopen twintig jaar in talloze feesttenten en op partyboten staan zingen. Bekend op Ibiza, waar hij een seizoen lang voor de plaatselijke hoogwaardigheids-bekleders en jetset zijn muzikale kunnen toonde.

Het album "Ik kan niet zeggen wat ik voel" is zo goed ontvangen, dat Leen besloten heeft door te gaan met zelf zijn teksten te schrijven. En door te gaan met het Nederlandstalig Lied. Zijn 2e Nederlandstalige album "Leen Komt Naar Je Toe", is wederom een groot succes. Het zijn dan ook weer liedjes om van te genieten.

En nu dan ruim 2 jaar later, 'Pluk de dag met Leen' zijn 3e album. Met 11 nieuwe of nooit eerder uitgebrachte Nederlandstalige liedjes. Waarvan de meeste zelf geschreven. En op veler verzoek heeft Leen nu ook de Medley - Demis Roussos opgenomen. Veel luisterplezier!!