Klik op de banner voor het laatste shownieuws !

 

LEEN ZIJLMANS

 

 
 Nederlandstalig

Van Leen zijlmans is een nieuwe single verschenen met de titel Jij brengt weer glans in mijn leven. Eerder bracht de zanger ondermeer Je zien huilen kan ik niet, Geluk zit vaak in hele kleine dingen, Jij bent een vriend en Ik zal je missen uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

SALIM SEGHERS

 

 
 Vlaamstalig

Salim Seghers heeft een nieuw album opgenomen met de titel Het nieuwste van Salim Seghers. Eerder bracht de zanger ondermeer de singles Verlaat me nooit, Zondagavond, Sophietje en Ik wil weer gelukkig zijn uit. DiMaro Records zorgt ervoor dat de cd binnenkort verkrijgbaar is in de (web)winkels.

MO'REEN

 

 
 Vlaamstalig

Van Mo'reen is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Ik wil jou. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Vrij en Ik zal er zijn.

TURBO TEAM

 

 
 Nederlandstalig

Van het Turbo Team is een nieuwe single verschenen met de titel We gaan voor die kater! DEA Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20 (WEEK 36)

 

 
 
Een nummer uit de Radio Noordzee Internationaal Troef 20 van 1973. Dus precies 48 jaar geleden.

Artiest: Rob de Nijs.

Titel: Dag zuster Ursula.

Notering: nummer 1.

GET RAEDY!

 

 
 Vlaamstalig

Pias Records brengt 8 oktober een verzamelalbum van Get Ready! uit met de titel Samen (25 jaar Get Ready!). Er staan 14 nummers op de cd waaronder Sterrenregen, Marjolijn, Verdronken vlinder en Wachten op jou.

HENK DISSEL

 

 
 Nederlandstalig

Van Henk Dissel is een nieuwe single verschenen met de titel Blijven hangen. Eerder bracht de zanger onder andere Een bom, Mijn hart, Een prooi en Laat de tijd uit. Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

MAAIKE OUBOTER

 

 
 Nederlandstalig

Van Maaike Ouboter ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Harnas van glas. Het tweede nummer is Doe mij maar het verdriet. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Vanaf nu, Anders en Dat ik je mis. De cd is uitgebracht door Universal Music.

FROUKJE

 

 
 Nederlandstalig

Van Froukje ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Niets tussen. Het tweede nummer is de instrumentale versie. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Licht en donker, Ik wil dansen en Groter dan ik. Top Notch Records heeft de cd uitgebracht.

DE VLAAMSE NUMMER 1 VAN 2014 (WEEK 35)

 

 
 

De nummer 1 uit de Vlaamse Ultratop top 50 van 2014. Dus precies 7 jaar geleden.


Artiest: Lindsay.

Nummer: Over alle zeven zeeën.

HENNY THIJSSEN

 

 
 Nederlandstalig

Henny Thijssen heeft een nieuw album opgenomen met de titel Tussen nu of nooit. Ook de laatste single De bokster staat op het schijfje. Stalwart Records zorgt ervoor dat de cd binnenkort verkrijgbaar is in de (web)winkels.

GUILLAUME DEVOS

 

 
 Vlaamstalig

Van Guillaume Devos is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Vlinders. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Achterna en Allemaal goed.

JAN HENK

 

 
 Nederlandstalig

Jan Henk heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Je moeder heet Henk. EB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

CEM EN ZWANGERE GUY

 

 
 Vlaamstalig

Van CEM en Zwangere Guy is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Tot ik goed zit. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

RADIONL TOP 30 (WEEK 35)

 

 
 

De nummer één uit de Radio NL Top 30. 


Artiest: Mart Hoogkamer.

Titel: Ik ga zwemmen.

MIEKE EN BANDIT

 

 
 Nederlandstalig/Vlaamstalig

Mieke en Bandit hebben een nieuw album opgenomen met de titel Samen. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Liedje voor jou, Indian summer, Naar je toe en Waarom niet. Jaz Music zorgt ervoor dat de cd 8 oktober verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

EVA VAN MANEN

 

 
 Nederlandstalig

Eva van Manen heeft een nieuw album opgenomen met de titel De diepte in. Er staan 10 nummers op het schijfje waaronder Zonder woorden, Wie weet nou alles, Niet voor mij en Stormvloed. Trix Records zorgt ervoor dat de cd 24 september verkrijgbaar is.

NAOMI JACOBS

 

 
 Nederlandstalig

Van Naomi Jakobs is een nieuwe single verschenen met de titel De eerste kus. Eerder bracht de zangeres ondermeer Ooit en Als ik jou zie uit. All 4 You Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

HET BRABO COLLECTIEF

 

 
 Nederlandstalig

Van Het Brabo Collectief is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Brabanders in hart en nieren. Het is het eerste nummer dat het viertal heeft uitgebracht.

MICK HARREN

 

 
 Nederlands

Mick Harren heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Niemand. Eerder bracht de zanger onder andere Weet iemand wat liefde is, Ik ga nu weg, Je gaat mijn liefde missen en Het leven is een leerschool uit. Binnenkort is het nummer te streamen.downloaden.

DONNIE EN RENÉ FROGER

 

 
 Nederlandstalig

Van Donnie en René Froger ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Bon gepakt. Het tweede nummer is de instrumentale versie. Top Notch Music heeft de cd uitgebracht.

GINO VERANO

 

 
 Vlaamstalig

Van Gino Verano is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Doe je ogen toe. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Betoverd door jou, Ik blijf van jou, Ik wil dromen en Geen zomer zonder jou.

BENOOZ

 

 
 Nederlandstalig

Van Benooz is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel De echte maan. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Van alles wat, Je moet het durven, Geld speelt geen rol en Prachtige vrouw.
Radio Ronalisa's Shownieuws.