Deze pagina gaan we (bijna) alles met u delen over het ontstaan tot en met het 5 jarig bestaan van Radio Ronalisa

1e radio Ronalisa banner

Radio Ronalisa..... de grootste uit het oosten

 
 
Joop draaide tot volle tevredeheid bij een radio station op internet. dit was na de FM periode een mooie en legale oplossing om de luisteraars te laten genieten waar men zo van hield. Op de grote radiozenders in Hilversum werd niet de muziek gedraaid waar inmiddens al onze luisteraars wel van houden.
Joop trok de stoute schoenen aan en begon naar een periode van expirimenteren voor zichzelf met internetradio.
 
Na wat eenzame maar opbouwende maanden ging het steeds lekkerder, de website kwam steeds mooier uit de verf en er kwamen dj;s van andere stations om ons te versterken, er zijn inmiddels veel dj's bij ons geweest maar ook weer hun eigen weg zochten waarvoor wij alleen maar respect voor hebben. Dan wordt het tijd voor de juiste licentie's en door te gaan met wat en waar we nu naar 5 jaar staan. In de jaren ervoor waren we uiteraard ook legaal op het internet onder de naam Radio Ronalisa, maar we gingen nu echt samen met Dorien de schouders eronder zetten. Zo zijn we gekomen waar we nu staan en dat allemaal met een gezellige website die er nog steeds is.
Als ik alle namen van de Jock's hier zou moeten neerzetten dan is er weinig ruimte over voor de rest. Op dit moment kent Radio Ronalisa een leuk en gezellig team waarvan wij weten dat u er als luisteraar ook van geniet, en dit waarderen we allemaal.
 
Even een paar namen die ons zeker zijn bijgebleven: Jan Plezier, Dj Geert, Dj Martijn, Dj Jannes free xl , Dj Silvie, Dj Sonja en Daniël, Dj Anita en Arend, Dj Kees, Dj Jasper de Heidehipper, Dj Platenbaas , Dj Michel  Dj Rob de Wit, Dj Gerard, Dj Marcel en vele andere. Dj Wiebe natuurlijk voor de mooie jingles al die jaren, ze zijn en waren altijd met zorg gemaakt waarvoor dank!
 
Op dit  moment draait het team met de volgende dj's: Saskia, Jantina, Joop, Ate, Pieter, Lia, Petje, Antoon, Dorien, Jos, Rico, Henny en Dj Jos Netten.
Met dit team draait Ronalisa naar volle tevredenheid van onze luisteraars waarvan wij weten dat het bij u in de smaak valt en wij ook trots op mogen zijn.
 

2e radio Ronalisa banner 

Made by Ebu (Edwin Burgers) Edwin verzorgd nog steeds al onze banners, van kerst tot 5 jarig bestaan en alles wat er tussen zit waarvoor onze dank !
Deze banner is gedoopt door Dj Daan, ook Dj Daan draaide in het verleden vele plaatjes op verzoek en was de helpende hand achter de schermen waarvoor we Daniël nog steeds dankbaar voor zijn met goedkeuring van zijn allessie Sonja welke later Dj Sonja was bij de grootste uit het oosten.
 

En onze 5 jaar banner, eveneens gemaakt door Ebu

 
En op 30 maart is het zover. Feest op zender en een gezellig samen zijn met de Dj's
De verwachting is dat er deze dag géén liveuitzendingen zijn.
 

Radio Ronalisa, je kunt er niet meer omheen!

Ons motto.............. De grootste uit het oosten

 

Het huidige team van Radio Ronalisa

 
Dj. Saskia met "Weer een gezellige zondag" Elke zondag vanaf 10:00

Hallo luisteraars, mijn naam is Dj. Saskia vanuit studio 2. Na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en besloten om voor U gezellige muziek te draaien op de zondagmorgen en een stukje van de middag. Bij mijn hoort U weinig praatjes, maar wel veel plaatjes. En dat allemaal vanaf 10:00 tot de klok van 13:00 .

Met een muzikale groet uit studio 2 en veel liefs, Saskia. 


Dj. Jantina. Elke zondagmiddag vanaf 14:00 met "Schlagerpür" 

 

Hallo luisteraars van Radio Ronalisa

Mijn naam is DJ Jantina uit Sittard en ik draai elke zondagmiddag vanaf 14:00 uur mijn programma Schlagerpür. Ik heb altijd interesse in muziek  gehad en ook bij de ziekenomroep draai ik graag mijn plaatjes. Het genre wat ik draai zal bestaan uit Duits, Engels en natuurlijk Nederlands -of anderstalige muziek. Samen met de luisteraars hoop ik elke zondagmiddag een gezellig en leuke uitzending te kunnen maken en ik wens dan ook iedereen veel luisterplezier bij Dj Jantina vanuit Sittard

Groetjes, Dj Jantina    


Dj. Joop met "Hoe ouder hoe gekker het weekend uit" Elke zondag vanaf 18:00. Ook op 1224 kHz op de middengolf

Mijn naam is Joop, beheerder en webmaster van Radio Ronalisa en verzorg vanuit studio 1 de liveuitzending op de zondagavond vanaf 18:00 tot 22:00. Ook zal mijn programma te beluisteren zijn op de middengolf op 1224 kHz tot 21:00 bij Radio 1224. We maken er natuurlijk een gezellige avond van samen met u als luisteraar. Tijdens mijn uitzending kunt u genieten van een gezellig en gevarieëerd programma en wens u veel luisterplezier.

Met een muzikale groet,

Dj. Joop         


Dj Pieter vanuit studio noord Tilburg met "lekker de week in" Elke maandagavond vanaf 19:00

Mijn naam is Cees, maar zal hier gaan draaien onder de naam Dj Pieter. Mijn grootste passie is muziek en ben er ook dagelijks mee aan de gang.

Jaren terug had ik een eigen avondprogramma bij de locale omroep Etten-leur en daarna een avondprogramma bij de Limburgse JMB.

Toch blijft het kriebelen en dankzij Dj Lia ben ik terecht gekomen bij Radio Ronalisa. Hier ga ik gewoon lekker van alles draaien dus vraag gerust een verzoekje aan.

Ik ben alle soorten muziekstijlen voorzien dus ik hoop dat ik aan jullie verzoekjes kan voldoen. luister gezellig mee , iedere maandagavond, van 19:00 tot 22:00  Met een muzikale groet, Dj. Pieter      

 


Dj. Lia. Elke dinsdagavond vanaf 19:00 tot 22:00 vanuit het Brabants muziekcafé in Tilburg

 

Hallo luisteraars, mijn naam is  Lia en heb al eens eerder met veel plezier gedraaid bij Radio Ronalisa ....en ben toen wegens omstandigheden die bij vele wel bekend is gestopt. Muziek is mijn grote passie en hobby , en dat blijft. Het is toch weer gaan kriebelen om voor de luisteraars de leuke muziek weer te gaan draaien zoals voorheen en bij blij dat ik ik bij Radio Ronalisa weer een kans krijg, daarom start ik weer met mijn programma  en gaan we er weer met zijn alle een gezellige tijd van maken bij Radio Ronalisa

De Muzikale Groetjes Van Dj Lia


Dj. Petje met "Voor ieder wat wils"  vanaf 19:00

Hallo luisteraars van Radio Ronalisa, mijn naam is DJ Patrick vanuit studio2 Elst. Ik draai om de week op de woensdagavond  vanaf 19:00 graag uw verzoekplaten en anders talige muziek. Met Nederlands en duitstalige muziek ben ik in Dodewaard opgegroeid, waar "vroeger" veel etherpiraten zaten.
Ik ben met Radio Ronalisa in aanraking gekomen via DJ Joop die ik ook kende van de etherpiraat onder een bekende naam.  En zo duurde het niet lang voor dat studio 2 geboren was. Voornamelijk zal ik Duitstalig draaien,
daarnaast Nederlands en countrymuziek.

Ik wens veel luisterplezier bij Radio Ronalisa.    
Patrick 


Dj. Toon. Elke donderagavond vanaf 19:00 vanuit studio Delft met "Don't worry, be happy show" 

 

 

Hallo. Mijn naam is Dj Toon en ik ga op de donderdagavond de muziek voor jullie draaien vanaf 19.00 uur vanuit de studio in Delft. Ik heb een breed muziekgenre en er zullen dan ook Nederlandstalige, Duitstalige en Engelstalige nummers voorbij komenOok zal ik zeer zeker de oldies en de countrymuziek niet vergeten en zal zo af en toe ook een lekker popnummer laten horen. Natuurlijk zijn ook de verzoekjes weer van harte welkom en ik draai ze graag. Tijdens mijn programma staat de cam aan zodat iedereen in de chat mee kan kijken. Ik wil dan ook iedereen heel veel luister en chatplezier wensen. Let the music play !!!

Muzikale groet, dj. Toon 


Dj. Ate met "Ook op verzoek" Elke maandag- en woensdagochtend vanaf 10:00 en vrijdagavond vanaf 19:00

Hallo luisteraars van Radio Ronalisa. 

Als jochie van zeven ben ik in aanraking gekomen met piratenzender. De vader van een vriendje deed dit en het fascineerde me direct en was vereerd toen hij me vroeg een plaatje aan te kondigen. Met mijn eerste plaatje van de heikrekels was het verzamelen van muziek begonnen.  De broers van mijn vrouw waren ook piraat en bij hen mocht ik draaien en zo sprokkelde ik mijn eigen apparatuur bij elkaar. Ik stopte ermee toen mijn dochter geboren werd de kans om gepakt te worden werd te groot dat was in 1977. Even later werd ik gevraagd om de lokale omroep Emmen mee op te starten en dat heb ik met veel plezier gedaan. 11 jaar geleden een eigen internet zender opgestart en daar pas geleden mee gestopt. O .. ja en een trouwe luisteraar heeft in 2016 haar jawoord aan mij gegeven. 

Met een muzikale groet , Ate   


Dj. Dorien met "Gezelligheid kent geen tijd" Elke zaterdag vanaf 10:00

Hallo luisteraars, mijn naam is Dj. Dorien uit Elst en beheer samen met Joop Radio Ronalisa. Na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en besloten om voor U gezellige muziek te draaien op de Zaterdagmorgen en een stukje van de middag. Bij mijn hoort U weinig praatjes, maar des te meer plaatjes. En dat allemaal vanaf 10:00 tot de klok van 13:00 .

Met een muzikale groet vanuit studio 1 en veel liefs, Dorien.


Dj. Rico. Elke zaterdag vanaf 14:00 met "De zaterdagmiddag gebeurtenis" vanuit studio Elst

 

 

Ik ben DJ Rico, ik kom uit Elst gld. Sinds mijn jeugd ben ik altijd al bezig geweest met muziek. Eigenlijk is dit allemaal begonnen door mij Opa. Mijn Opa luisterde altijd naar piratenhits en vroeg dan ook regelmatig plaatjes aan. Dit vond ik als kleine jongen al interessant. Namate ik ouder werd ging ik mezelf verdiepen in Nederlands - en Duitstalige muziek. Ik voel me helemaal thuis in deze muziek. Hier geniet ik dan ook elke dag van. Ik ben op zaterdag te horen vanaf 14.00 tot 17.00 op Radio Ronalisa. Luister mee!

Groetjes DJ Rico die Lange 


Dj. Henny. Elke zaterdagavond vanaf 19:00 met vanaf 21:00 "Goud van Oud" 

 

Hallo luisteraars van Radio Ronalisa

Mijn naam is DJ Henny uit Elst gld, en ik draai elke zaterdagavond van 19:00 uur tot in de late uurtjes. Ik heb altijd interesse gehad in muziek en speel zelf accordeon, was altijd bezig met opnemen met een bandrecorder en met plaatjes draaien. Ik ben in aanraking gekomen met internetradio via DJ Joop.  Het genre wat ik draai zal bestaan uit hoofdzakelijk Nederlandstalig maar ook Duits -en Engels -of anderstalige muziek. Samen met de luisteraars hoop ik elke zaterdagavond een gezellig en leuke uitzending te kunnen maken en ik wens dan ook iedereen veel luisterplezier bij DJ Henny vanuit Studio 7.

Groetjes, DJ Henny    


Dj Jos. Elke vrijdagmorgen met "de ochtendshow"

 

Hallo luisteraars van Radio Ronalisa,

Mijn naam is Jos, uw ochtend Dj. Graag en met veel plezier presenteer ik voor u de ochtendshow. In mijn programma hoort u verschillende genres muziek voorbij komen en uw verzoekje is een leuke aanvulling in mijn programma. Luister dus op maandag woensdag en vrijdag gezellig mee naar Dj. Jos. Ik hoop uw te mogen ontmoeten in de chatroom bij Radio Ronalisa. Met telkens een nieuw muziek item. Benieuwd geworden? Kom dan zeker luisteren !

 

Met een muzikale Limburgse ochtendgroet,    

Dj. Jos.


Dj Jos Netten. Elke woensdagmiddag vanaf 14:00 tot 16:00 met de "Goud en Fout show (geprogrammeerd)

In de jaren ‘70 luisterde toen nog Josje Netten altijd naar de radio en speciaal naar de Dikvoormekaarshow van zijn idolen André van Duin en Ferry de Groot. En dat wilde hij ook … DJ worden.  

Begin jaren ‘90 start Jos solo met de Jos Netten Drive-in-Show en was hij één van de eerste in Nederland die met zijn Karaokeshow avondvullende programma’s verzorgde door heel Nederland.  De Goud en Foutshow Radio groeit uit tot een veelbeluisterd wekelijks radioprogramma dat ook regelmatig vanaf lokatie komt met optredens van artiesten en bekende gasten uit de wereld van Radio en TV (zie pagina Goud en Foutshow). En deze show kunt u nu wekelijks beluisteren bij Radio Ronalisa. We gaan voor een fijne samenwerking.

 

Een team om trots op te zijn 

Uw verhaal en ervaring over Ronalisa

feest 30 maart 2019

Datum: 31-03-2019 | Door: DJ Jos en Kitty

Joop en Dorien, jullie hebben ons een geweldige dag bezorgd en ook de komende jaren gaan we weer heerlijke muziek draaien op Radio Ronalisa, we hebben een top team en op naar de volgende 5 jaar. Nogmaals dank voor de geweldige 5e verjaardag van Radio Ronalisa, getekend Jos en Kitty.

5 jarig bestaan

Datum: 29-03-2019 | Door: Thea Ruitinga

gefeliciteerd

5 jaar

Datum: 09-03-2019 | Door: Rinus

Hallo team. ook wij luisteren mee hoor het is echt altijd gezellig bij jullie. alle djs doen het even goed. wij hopen nog lang van jullie en jullie muziek nog lang te mogen genieten alvast gefeliciteerd met jullie 5 jaar bestaan.
groetjes Rinus uit zweden

5jaar bestaan

Datum: 23-02-2019 | Door: hilda

als ik radio ronalisateam niet hoor dan ben ik ziek kan niet zonder de dj's en lady's ronalisateam hebben mooie muziek waar ik niet zonder kan en mascotte kleine Winny ook niet ga zo door radio ronalisateam team gr hilda en mascotte kleine winny

Hop hop hoppaaaaa

Datum: 21-02-2019 | Door: Sonkidan

Hallo Team Radio Ronalisa,

Ga vooral allemaal zo door wij luisteren nog steeds mee met jullie en genieten dan ook met volle teugen van jullie.
Wij hebben het met alle liefde gedaan.

Ga zo door met het hele team jullie zijn niet voor niks De grootste uit het oosten.

Xxx van ons

Ronalisa

Datum: 18-02-2019 | Door: Rowin en leo

We luisteren Nu een jaar naar ronalisa en het is altijd weer een gezellige boel we blijven luistertoer

muziek

Datum: 02-02-2019 | Door: leen

ik luister graag na muziek vooral hollands en duits en andere ook wel doet me goed vooral zondags vind ik het fijn ben altijd blij dat die dag om is maar met muziek geniet er ervan voor al de dj zijn ook heel fijn altijd een praatje en een plaatje en wil dan ook radio ronalisa bedanken er voor leen

gewoon goed en gezellig

Datum: 02-02-2019 | Door: Luisteraar uit Den Helder

hallo ronalisa blijf doorgaan met zoals jullie bezig zijn ook wij luisteren graag naar dit station altijd goede muziek en gezellige muziek. top ga zo door

Nieuw bericht