Een nieuw item op de website van Radio Ronalisa

Helaas zijn we allemaal wel eens ziek, maar tussen ziek en ziek zijn kan vaak een groot verschil zitten. Dat heeft onze luisteraars op het idee gebracht om een pagina te maken om uw luistervriend of vriendin een beterschap kaartje te sturen. Uiteraard ben u niets verplicht, maar het zou voor een ieder wel een mooi gebaar geven. Even een extra steuntje in de rug die we allemaal wel eens nodig hebben. Namens de ontvangers van uw kaart alvast bedankt !

Deze keer kunnen we een beterschapskaart sturen naar Rina, Rina wordt woensdag 14 augustus geopereerd aan haar galwegen. Daar is de meest verschrikkelijke ziekte ondekt. Zou u Rina ook een beterschapskaart willen sturen ? doe dit dan naar het volgende adres.

Rina Gartsen 

Oude Gracht 15

6573 BR Beek

Email: rina.gartsen@upcmail.nl  (voor een digitaal kaartje )

Hallo lieve vriend(in)en,

Er werd bij mijn ontdekt door een begeleider dat ik geel was over me hele lijf. De zelfde dag geprobeerd een afspraak met de huisarts te maken maar praktijk gesloten. Dus volgende morgen en 's middags gelijk een afspraak om 13.00 uur en de zelfde week naar de internist. Op 4 juli heb ik me oplaten nemen omdat ik zo slap was niks binnen kon houden, ik aan het infuus dat ik weer aansterkte. 5 juli een endoscopie laten maken ontdekten ze dat mijn galblaas vernauwd was en hebben ze een stand geplaatst. Toen ontdekte ze een tumor in de galwegen maar dat zou een mri scan moeten uitwijzen. 8 Juli mri scan en woensdag 12 juli het slechte nieuws........ 19 Juli naar de chirurg voor de operatie bespreken maar ook toen weer een ct scan of er geen uit zaaiingen waren maar gelukkig die waren er niet. Dinsdag 13 aug. de voor opname Dus de operatie van 6 a 8 uur kan door gaan op 14 aug Na de opertaie naar de IC dus rust.
 
Groetjes Rina en Wim
 

Ook een kaart voor ?

Ik vindt dat "Naam" Ook een kaartje verdient