Vorige maand heeft u gekozen voor

Captain Cook

 
 
 

De legendarische "MS Cook" heeft talloze hits in haar bagage op haar wereldtournee. De formatie heeft zich de afgelopen jaren gevestigd in de grootste concertzalen van Duitsland en inspireert jong en oud met haar uitgebreid programma.

Captain Cook en zingende saxofoons zijn al jaren de meest succesvolle instrumentale formatie van Duitsland. Meerdere successen bij de Grand Prix of Folk Music, recentelijk als van de Duitse voorlopige beslissing in 2008 met haar titel "I think so much of my mother", gewonnen twee genomineerd voor de meest recente ontbrekende muziekprijs "ECHO " zijn het bewijs van haar kunnen.

In hun nieuwe show bieden "Captain Cook en zijn zingende saxofoons" een muzikaal spectrum van operaklassiekers zoals "Teure Heimat" uit Nabucco en de swingende hit "Behind the Scenes of Paris" tot regionale hits zoals het Thüringer Rennsteiglied van Patrona Beieren. Naast deze klassiekers uit de muziekgeschiedenis zal de crew ook andere wereldmelodieën ten gehore voortbrengen tot dromen, dansen en meezingen. Met hits uit de 60's en 70's als "You can't always be 17", "Paloma Blanca", "Fiesta Mexicana" of "Mendocino" brengt Captain Cook je weer terug naar de zomer. Met swingende rock & roll-titels laten de kapitein en zijn matrozen zien dat ze niet alleen hun instrumenten perfect onder de knie hebben,7 professionele muziekvirtuozen schitteren met uitstekende solo-optredens zoals Darius Hummel, die in 2009 de master in muziek beginnen aan de Würzburg University of Music, van de saxofoonleraar Alexander Mildenberger. Maar ook de crew rond de saxofoons viert hun kunsten.