Vorige maand heeft u gekozen voor

Lenie Gerrits

 
 
 
Lenie Gerrits komt met verrassende nieuwe single "Ik kan geen tranen van je zien" De kans is groot dat Lenie met zijn nieuwe single Ik kan geen tranen van je zien nieuwe deuren gaat openen. Lenie laat zien en horen dat hij meer in zijn mars heeft dan de bekende Rolleman liedjes die hij in de afgelopen jaren heeft uitgebracht. 
 
Samen met producer en tekstschrijver Martin Sterken is het nummer dat in de categorie levenslied valt ontstaan. Omdat Martin wist welke kant ik op wilde gaan was het voor hem een uitdaging om dit te bewerkstelligen. Samen met mijn vrouw ben ik naar de studio gegaan . . Martin schreef vervolgens een tekst . Uiteindelijk is het een supermooie productie geworden waar ik erg trots op ben, glundert Lenie.. De nieuwe single is te beluisteren op Spotify en te bewonderen op Youtube en instagram en te volgen op facebook 
en is deze maand "Artiest van de maand" bij Radio Ronalisa.
 

Enquête

Maak hier uw keuze op de (niet meer bestaande) groep voor de maand september

Pussycat (5)
29%

The Cats (9)
53%

The Classics (3)
18%

Totaal stemmen: 17