Vorige maand heeft u gekozen voor

Michel Wolsink

 
 

Het nummer ‘Let Us Love Again’ dat geschreven is door Michel Wolsink en gecomponeerd door Rob Mullink is afkomstig van Michel”s album ‘Dit ben ik!’. Het nummer werd destijds als Bonustrack toegevoegd aan het Album. Zoals dat zo vaak gaat bij een Album wordt de single die als voorloper uitgebracht wordt het beste opgepakt door radiozenders. Als je geluk hebt komen er misschien nog enkele nummers van het Album in de spotlights, maar de rest van de tracks komen in het vergeethoekje terecht en worden eigenlijk niet gehoord. 

Dat vond het team achter Michel heel erg jammer want daar is de single ‘Let Us Love Again’ eigenlijk veel te goed voor! Dus: op verzoek van heel veel fans, friends en andere muziekliefhebbers hebben Michel en Jolanda Clement van JC Records besloten dit fantastische Engelstalige nummer nu als single uit te brengen. Wij hopen dan ook dat ‘Let Us Love Again’ op deze manier in de spotlight komt bij de radiostations en de aandacht krijgt die het nummer verdient.

Tja…., in den beginne was er niets !
Nee das natuurlijk onzin, maar het is best moeilijk om over jezelf te schrijven. Het is ook weer niet je hele biografie maar dan muzikaal gezien, dat maakt het
dan gelukkig toch weer iets makkelijker. Toen ik een jaar of 14 was deed ik samen met mijn broertje Henri ( toen 9 jaar ) voor het eerst mee als playback- act op de pronkzitting in Braamt. Het werd een succes en we werden meteen weer gevraagd voor de volgende zitting. Tuurlijk! …stemden wij volmondig toe want het applaus was verslavend, en we wilden er alle twee meer van proeven.  Mijn interesse om op te treden voor een publiek was gewekt. Eigenlijk kun je zeggen dat het hier voor mij begon. We werden op een gegeven moment zelfs gevraagd om onze act op pronkzittingen buiten Braamt, bruiloften en diversen feestjes  te komen vertonen en nog wel tegen vergoeding ook. We hebben dit heel wat jaartjes volgehouden met veel plezier ! Toen ik 16 jaar was mocht ik voor het eerst ervaren hoe het is om met een live band te spelen voor  publiek. Ik had een vriend Robbie Dijkman die voor de hobby thuis een beetje drumde en een vriend Walter Barckhuisen die de elektrische gitaar bespeelde. Het zou wel kicken zijn om samen iets te doen op het eind-examenfeest bedachten wij. Er werd een bassist Michel Koster aan toegevoegd en ik moest dan maar gaan zingen. 3 liedjes hadden we ingestudeerd namelijk:

Bad Moon Rising - C.C.R, The House Of The Rising Sun -The Animals en Smoke On The Water - Deep Purple

Het was natuurlijk niet helemaal zo als het hoorde maar lang niet slecht. Mijn interesse in muziek werd nu wel heel erg sterk. Ik leerde mijzelf met veel hulp van oom Wim Visser ( ex Sound Selection – ‘Wiekens Volkslied’ ) 

 

Enquête

Breng hier uw stem uit voor de maand december

Leen Zijlmans (64)
43%

Janneke de Roo (47)
32%

Gebroeders Knipping (37)
25%

Totaal stemmen: 148

Luister na het uitbrengen van uw stem nog even gezellig mee                                                               en klik links op een player 

Dank u wel voor het stemmen