Vorige maand heeft u gekozen voor

Frans Baggerman

 

 

Over Frans

 

Feest met een accordeon...........

Frans Baggerman brengt accordeonmuziek met een groot improvisatievermogen ten gehore tijdens receptie, opening, diner, feest gezellige borrel een boottocht of event. Met Frans heeft u een aangename spraakmakende muzikale omlijsting van uw evenement. Van vrolijke meezingers tot sfeervolle achtergrond muziek. Met Frans Baggerman heeft u een breed repertoire dat u en uw gasten zeker zal aanspreken. U kunt Frans ook inhuren voor een onvergetelijke workshop smartlappen zingen…

Accordeonist entertainer Frans Baggerman is een muzikale duizendpoot die ook van uw feest of partij een ware happening maakt. U kunt het zo gek niet bedenken of Frans en zijn accordeon sluiten naadloos aan op ieder evenement. Met een brede glimlach speelt Frans vanaf het podium, in een hoekje, tussen de gasten of op een andere wijze uw gasten toe. Hierbij maakt Frans gebruik van een zeer breed repertoire en een flinke dosis humor. Dit kan zonder verdere apparatuur maar eventueel ook uit versterkt door een perfecte geluidsinstallatie. Frans zijn repertoire bestaat uit een combinatie van Nederlandstalige deuntjes, luisterliedjes & smartlappen. Een geweldige muzikant die zorgt voor een zorgeloos vrolijke noot en die van alle markten thuis is. Daarnaast is Frans ook inzetbaar als accordeon act die naadloos aansluit op uw evenement. Frans is ook ideaal op beurzen bij productpresentaties, bedrijfsfeesten en openings en promotie activiteiten.

Ook tijdens Braderieën, markten, fairs en themafeesten kan Frans een passende bijdrage leveren. Ook bij particulieren feesten is Frans perfect inzetbaar. Denk hierbij aan een muzikale bijdrage tijdens een huwelijksvoltrekking, een gezellige noot tijdens een vaartocht, BBQ, boerenfeest, Oogstfeest, reünie, familiefeest, oktoberfeesten, jubileum of gewoon bij een heerlijk ontspanningsmoment. Kortom Frans Baggerman is de muzikale oplossing tijdens uw feest, evenement of samenzijn . Samen met zijn accordeon is Frans passief of actief inzetbaar.

www.fransbaggerman.nl

 

 

Enquête

Breng hier uw stem uit voor de artiest van de maand april

Kurt Darren (4)
24%

Donny Ponsen (12)
71%

Tamara Tol (1)
6%

Totaal stemmen: 17