Radioreclame voor bedrijven en kleine ondernemers

 

Een veel gestelde vraag aan ons is: “Gaat mijn radiospot werken? Er zijn wel degelijk ingrediënten voor een succesvolle spot. Het begint met de vraag of de boodschap onderscheidend is? In reclame taal heet dat de commerciële propositie. Is er iets dat uw product uniek maakt? Lost uw product een ‘probleem’ op waar klanten mee worstelen? Daarna kiezen we ‘hoe’ we dat gaan zeggen. De z.g. communicatie propositie. Dat is even belangrijk voor het resultaat. De oplossing: met creativiteit. Dus creativiteit is geen kunst maar een ambacht. 

U kunt uw reclame spot digitaal bij ons aanleveren of heeft u liever dat wij een professionele spot laten maken? alles is mogelijk.

Uw reclamespot zal tijdens live- en nonstop uitzendingen elk uur te horen zijn. Kortom onze luisteraars kunnen gewoonweg niet om uw reclamespot heen !

 

“Radioreclame geeft ‘kleine’ merken de mogelijkheid tussen ‘grote’ merken te adverteren, waardoor de luisteraar dat ‘kleine’ merk als groot ervaart”.

 
   
 
 
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend de onderstaande lijst invullen  voorzien van uw e-mail en telefoonnummer. Wij nemen contact met u op.

Radioreclame op Radio Ronalisa

Ja stuur mij informatie over radioreclame bij Radio Ronalisa

Selecteer bestand