Welkom op de website van Radio Ronalisa, de grootste uit het oosten. Radio Ronalisa is er voor jong en oud met muziek waar iedereen van houd. Wij draaien met meerdere Dj's vanuit het hele land. Wij jij ons team komen versterken ? stuur dan even een e-mail naar info@radioronalisa.nl en wie weet wordt jij onze nieuwe collega Dj binnen een gezellig en gemotiveerd team. Luister gezellig mee !

 

Radio Ronalisa is op zoek naar enthousiaste DJ's die het team willen versterken.
De uitzendingen worden verzorgd door verschillende DJ's verspreid over het hele land.

                    

Wij zijn nog op zoek naar meerdere nieuwe enthousiaste DJ's om onze luisteraars nog meer gevarieerde uitzendingen te kunnen aanbieden.
Ben je een DJ, hou je van de muziek die Radio Ronalisa draait en het lijkt je leuk om ook bij ons je eigen programma te hebben? beschik je over een snelle internetverbinding, goede microfoon, een gezellige vlotte babbel en ook een uitgebreid muziekbestand en ben je graag betrokken bij dit radiostation, chat en luister je graag mee naar je collega dj's en luisteraars?
Meld je dan snel aan. Vertel wat over jou radio ervaring als dj. HIER AANMELDEN 

(Draai je zonder mengpaneel reageer dan niet)

Als je aanmelding binnen is zal er zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Radio Ronalisa is tevens opzoek naar een goede inval Dj. Lijkt het jou leuk om zo nu en dan in te vallen, reageer dan ook.
Stuur een e-mail naar info@radioronalisa.nl en wie weet ben jij één van onze nieuwe collega.
www.radioronalisa.nl