Dj. Kees 23-11-1951 - 17-11-2017  Lieve Kees, rust in vrede.

Nooit meer zullen we de gezellige klanken uit het Brabantse muziek Café van Dj Kees horen. Helaas is Kees veel te vroeg van zijn liefhebbende vrouw Lia, dochter Bianca, schoonzoon Dennis, familie en alle luisteraars weg genomen. Wij wensen Lia, Bianca en Dennis enorm veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke dagen. In onze gedachten leeft Kees voort en zullen wij hem, net als u herrinneren als een gezellige dj die hart voor het Nederlandse lied had, humor, gein en zijn meezingen zullen we gaan missen. Vriend van Radio Ronalisa......... we zullen je enorm gaan missen. Rust in vrede.

 

Wij wensen Lia, Bianca en Dennis enorm veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke periode                                         

 

condoleanceregister Kees Snoeren

Afscheid Dj. Kees

Datum: 23-11-2017 | Door: Joop (eigenaar van Radio Ronalisa)

Vrienden, familie, betrokkenen en collega Dj's

Vandaag 23-11-2017 hebben we afscheid genomen van Kees. een afscheid die véél te vroeg en plotseling over ons allen heen kwam. Een waardig afscheid van mooie woorden is waar we met ontsteltenis hebben naar geluisterd, woorden schieten te kort. Lieve Kees, tijdens jou ceremonie kregen ook wij de zegen van boven, regen...... jou tranen, maar er was ook zonneschijn, jou vreugde die je in jou leven mocht beleven met je lieve vrouw Lia, dochter Bianca en natuurlijk later schoonzoon Dennis. Jouw uitspraken.... ze kwamen allemaal nog even voorbij op jou uitvaart, we mogen ze ons herinneren zoals alleen jij deze kon uitspreken, en één daarvan zal ons zeker bij blijven. Lieve Kees............... HOUDOEEEE, EN HET WAS KEI EN KEI GEZELLIG OM MET JE SAMEN TE WERKEN. rust in vrede lieve Kees. Nu zeggen we jou HOUDOEEE Kees maak er een Brabantse gezelligheid van daarboven.

Re:Afscheid Dj. Kees

Datum: 23-11-2017 | Door: DJ Jos

Ik sluit me helemaal bij jouw woorden aan Joop.

Re:Afscheid Dj. Kees

Datum: 23-11-2017 | Door: jantina en wim

joop ik sluit me aan bij jou woorden,,,het was een waardig afscheid zoals kees verdiend heeft...vanuit het diepe zuiden,,,,,,,,,,,,,,HOUDOEEEE KEES

Condoleance

Datum: 20-11-2017 | Door: Stefan winkelmolen

Ik wens de familie veel sterkte met hun verlies was getekend Stefan

Verlies van een goede dj collega

Datum: 20-11-2017 | Door: Dj Anita

Afgelopen vrijdag was mijn draai avond en 2 uurtjes van tevoren kreeg ik het bericht dat collega dj kees in het ziekenhuis lag ik heb nog nooit zo ondaan gedraaid steeds de gedachten bij kees en zijn gezin heb die avond ook zeer zeker een kaarsje gebrand . Lieve Lia Bianca en Dennis heel veel sterkte kracht met dit enorme verlies

Condoleance

Datum: 20-11-2017 | Door: Bart & Bianca Evers

Wat een vreselijk nieuws, te horen dat DJ Kees niet langer bij ons is. Wij wensen Lia, Bianca, Dennis en alle familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. In gedachten zijn wij bij jullie.

verlies

Datum: 20-11-2017 | Door: esther

heel veel sterkte met het verlies van kees ,wens de familie heel veel sterkte .

condoleance

Datum: 19-11-2017 | Door: Dj Jos namens luisteraar Hans Heijenrath

Ik citeer even het bericht van Hans aan mij en beloofde hem dat ik het hier zou plaatsen. "Ik hoop dat DJ Kees in goede handen is daarboven, ik kende hem pas en wens zijn vrouw en familie alle sterkte toe".
Hans Heijenrath

Kees

Datum: 19-11-2017 | Door: Willem

Met ontsteltenis vernomen dat je zo jong en onverwacht bent heengegaan. Rust zacht Kees, vermaak ze daarboven maar met je brabantse gezelligheid. Lia, Bianca en Dennis heel veel sterkte gewenst de komende tijd. Gecondoleerd met dit grote verlies.

VOOR DE OVERLEDEN DJ KEES

Datum: 19-11-2017 | Door: HANS HEIJENRATH

IK WENST DE FAMILIE EN VRIENDEN HEEL VEEL STERKTE TOE EN COLEGAS VAN RONALISA IN DE KOMENDE TIJD .

sterkte

Datum: 19-11-2017 | Door: sonja & daniel

Lieve Lia en familie wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe met dit enorme verlies.De Maandag avond zal nooit meer het zelfde zijn en de uitspraken van Dj-Kees zullen in ons geheugen blijven bestaan.Nogmaals heel veel sterkte xxx

condoleance

Datum: 18-11-2017 | Door: Annemie Loosveld

Heel veel sterkte gewenst voor de familie en radio Ronalisa. Dat de herinneringen aan Kees een troost mogen zijn in moeilijke tijden.

verlies

Datum: 18-11-2017 | Door: saskia en patrick

Aangeslagen door het overlijden van dj Kees, schieten woorden te kort. Nooit meer die gezellige maandag avonden en de vrolijke klanken van Dj Kees. Wij wensen Lia Bianca en Dennis en de rest van de familie heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd

Condoleance

Datum: 18-11-2017 | Door: Ben en Dorie

Met grote ontsteltenis hebben wij het bericht gekregen dat Kees is overleden.
Wij wensen Lia en de familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

condoleance

Datum: 18-11-2017 | Door: DJ Jos

Ik was erg geschrokken toen ik het hoorde, hij was nog veel te jong. Een groot verlies voor de familie en Radio Ronalisa. We zullen helaas nooit zijn beroemde uitspraken meer horen. Ik wens Lia, Bianca en Dennis heel veel sterkte toe voor de komende tijd en moge Kees in goede handen zijn. Rust zacht Kees.

VERLIES

Datum: 18-11-2017 | Door: Bertus en ome cor

Lia en Bianca en Dennis , Gecondoleerd met dit grote verlies
Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht de komende tijd

Bertus EN OME COR

Verlies

Datum: 18-11-2017 | Door: Bertha

Geschokt Zijn we met dit bericht Dat dj Kees is overleden. Ik wens Lia en kinderen en familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Condoleance

Datum: 18-11-2017 | Door: Freddie (fredjuh)

Heel veel sterkte Lia Bianca en Dennis met dit grote verlies

Verlies

Datum: 18-11-2017 | Door: Kimberly van radio mytweety

Ik wil heel radio en familie heel veel sterkte met het onverwachts verlies van dj Kees

condoleance DJ Kees

Datum: 18-11-2017 | Door: Henny Verspeek

Ook ik ben erg geschrokken, op zo'n leeftijd uit het midden weggenomen te worden, verschrikkelijk. Ik voel met jullie mee.
Lia, Bianca en Dennis veel sterkte en kracht voor jullie in de komende periode.

condoleance

Datum: 18-11-2017 | Door: Jantina en Wim

Lia en Bianca en Dennis, gecondoleerd met dit verlies,,tis niet te bevatten,we zijn in schok,,heel veel sterke om dit verlies te dragen.

Verlies

Datum: 18-11-2017 | Door: Rina

Geschokt ben ik door het bericht dat onze dj Kees deze ochtend is overleden, ik wens Lia en dochter Bianca en partner heel veel sterkte met dit grote verlies.

Verlies

Datum: 18-11-2017 | Door: Joop en Dorien

Geschokt zijn wij door het plotselinge overlijden van Dj Kees. Kees was een dj die met hart en ziel trouw elke maandagavond met veel plezier en humor zijn programma presenteerde. Het wordt stil op de maandagavond, geen muzikale nootjes meer van een man die ze zo graag liet horen. Een noodlottige bloeding heeft een abrupt einde gemaakt aan al dit plezier. Kees is overleden op de leeftijd van 65 jaar, een week voordat hij 66 jaar zou worden. Wij wensen Lia, Bianca en Dennis enorm veel sterkte en kracht toe met dit enorme verlies.

Onderdelen 1 - 23 van 23

Nieuw bericht